Fullfölj SFR:s auktorisationsprogram med fjärde och sista steget den 19 maj!
10 maj 2022
Den 19 maj har du möjlighet att delta i kursen Modul 4 som är det fjärde och sista steget i SFR:s nya auktorisationsprogram för företagsmäklare.

Den 19 maj har du möjlighet att delta i kursen Modul 4 som är det fjärde och sista steget i SFR:s nya auktorisationsprogram för företagsmäklare. Det första, andra och tredje steget i programmet, Modul 1, Modul 2 och Modul 3 genomfördes under 2021. Du som inte haft möjlighet att vara med på en eller flera av dessa kurser kan ändå delta på Modul 4 eftersom de fyra kursstegen kan genomföras i den ordning som passar dig bäst.

Modul 4 tar bland annat upp due diligence-metodik vid analys, värdering och överlåtelse av objekt, fåmansbolagsreglerna, tilläggsköpeskilling, reverser och skattefrågor för företagsmäklare.

Föredragshållare är Måns Persson, Senior Associate och advokat på advokatfirman Delphi, och Mikael Knutsson, Partner Tax och Auktoriserad Skatterådgivare FAR på revisionsbyrån Grant Thornton. Föredragen och övningarna innehåller många praktiska exempel och verkliga fall som vi analyserar och diskuterar. 

Kursen kommer att hållas på hotell Hilton Stockholm Slussen kl. 09:00-16:00. Vi kommer också att streama kursen för att erbjuda möjlighet att delta på distans via Microsoft Teams

Kursavgifter och anmälan

En första inbjudan har skickats ut i samband inbjudan till Företagsmäklardagen och vi har redan fått många kursanmälningar. Samma dag kommer även SFR:s årsstämma att hållas på hotell Hilton Stockholm Slussen. Det ger dig möjlighet att delta på kursen, årsstämman och Företagsmäklardagen (kvällseventet) samma dag. Årsstämman startar kl. 16:30 och kvällseventet kl. 17:45 på Södra Teaterns Champagnebar.

Om du kombinerar Företagsmäklardagen med Modul 4 betalar du totalt 3500 kr* för både kursen och kvällseventet, inklusive all mat, fika och dryck under dagen och kvällen. Vill du bara gå kursen Modul 4 kostar det 2900 kr* att delta fysiskt och 2500 kr* att delta på distans för SFR:s medlemmar. Priset för icke-medlemmar är 3900 kr* för fysiskt deltagande och 3500 kr* för att delta på distans. I priset ingår fika och lunch.

För långväga deltagare kan vi erbjuda rabatterade priser på hotellets enkelrum, i mån av tillgänglighet, för 1880 kr* inklusive frukost. Du bokar genom att mejla amanda.olsson@hilton.com och anger antal nätter, dina kontaktuppgifter och att du deltar på SFR:s kurs och/eller event den 19/5.

Det är begränsat med platser, så boka redan idag genom att klicka här. Ange om du bara vill delta i Modul 4 eller om du även vill vara med på årsstämman och/eller kvällseventet. Och glöm inte att berätta om du avser delta fysiskt eller digitalt och uppge dina kontaktuppgifter i bokningsmejlet (namn, företag, mejladress och mobilnummer). Vi vill ha ditt svar snarast möjligt!

Du som deltar på distans kommer att få en Teamslänk och instruktioner via mejl dagen innan, den 18 maj. Observera att du måste ha betalt kursen senast den 13 maj för att få tillgång till Teamslänken. 

*Alla priser är exkl. moms.

  
Mer information om nya auktorisationsprogrammet

Programmet är uppdelat i fyra steg (moduler) där varje del rymmer ett antal seminarier och workshops samt en avslutande examination. Vid fullt genomfört program och godkänd examination blir du auktoriserad företagsmäklare i enlighet med SFR:s nya standard och höga krav på kunskap och affärsmannaskap. Läs mer om det nya auktorisationsprogrammet här >>
 

/