Gå steg två i auktorisationsprogrammet den 11 maj!
29 mars 2023
Den 11 maj har du möjlighet att ta det andra steget, Modul 2, i SFR:s auktorisationsprogram. Detta är en halvdagskurs och genomförs samma dag som Företagsmäklardagen och SFR:s årsstämma. Det ger dig möjlighet att delta på utbildningen, stämman och kvällseventet under samma dag.

Det spelar ingen roll vilken ordning du genomför de olika utbildningsstegen i auktorisationsprogrammet. Du väljer själv den ordning som passar dig bäst.

Företagsvärdering och prismekanismer

Modul 2 fokuserar på företagsvärdering, prismekanismer och finansiella frågeställningar samt fallgropar vid olika modellval och situationer. Du lär dig bland annat olika värderingsmodeller, hur årsredovisningar och bokföring bäst analyseras, vilka nyckeltal som är relevanta och hur de beräknas, vilka fallgroparna är och hur det fungerar med köpeskilling, reverser och tillträdesbalans. Kursavsnitten och övningarna innehåller många praktiska exempel och verkliga fall som vi analyserar och diskuterar.

Föreläsare är Niklas Edler, Partner på Skarpa

Plats och tid

Kursen kommer att hållas på hotell Hilton Stockholm Slussen kl. 13:00-16:00. Vid 14:30 tar vi en halvtimmes paus med matig fikabuffé. Vi kommer också att streama kursen för att erbjuda möjlighet att delta på distans via Microsoft Teams

SFR:s årsstämma startar kl. 16:30 i Södra Teaterns Champagnebar och Företagsmäklardagen inleds kl. 17:15 med mingel och bubbel på Champagnebarens terrass. För mer information om kvällseventet läs här >>

Kursavgifter och anmälan

Modul 2 kostar 2000 kr* att delta fysiskt eller 1700 kr* att delta på distans för SFR:s medlemmar. Priset för icke-medlemmar är 2700 kr* för fysiskt deltagande eller 2500 kr* för att delta på distans. I priset ingår en fikabuffé under eftermiddagspausen. 

Om du kombinerar Företagsmäklardagen med Modul 2 får du 1000 kr* i rabatt och betalar totalt 3500 kr* för både kursen och kvällseventet, inklusive all mat, fika och dryck under dagen och kvällen. Att bara delta på Företagsmäklardagen kostar 2500 kr*.

Boka din plats genom att klicka här. Ange om du bara vill delta i Modul 2 eller om du även vill anmäla dig till Företagsmäklardagen och årsstämman. Och glöm inte att berätta om du avser delta fysiskt eller digitalt och dina kontaktuppgifter i bokningsmejlet (namn, företag, mejladress och mobilnummer). Vi vill ha ditt svar snarast!

Du som deltar på distans kommer att få en Teamslänk och instruktioner via mejl dagen innan, den 10 maj. Observera att du måste ha betalt kursen för att få tillgång till Teamslänken. 

*Alla priser är exkl. moms.

Mer information om nya auktorisationsprogrammet

Programmet är uppdelat i fyra steg (moduler) där varje del rymmer ett antal seminarier och workshops samt en avslutande examination. Vid fullt genomfört program och godkänd examination blir du auktoriserad företagsmäklare i enlighet med SFR:s nya standard och höga krav på kunskap och affärsmannaskap. Läs mer om auktorisationsprogrammet här >>

 

/