Medlemsförmåner och verktyg

Som medlem får du tillgång en rad förmåner, som kostnadsfria mallar, checklistor och andra verktyg samt rabatterade utbildningar som du har användning av i din roll som mäklare. SFR har också ett antal samarbetspartners som bland annat erbjuder kostnadsfria seminarier och rabatterade priser för SFR:s medlemmar.

Kostnadsfria utbildningar och events

I samarbete med våra samarbetspartners erbjuder vi kostnadsfria utbildningar och seminarier online inom bland annat affärsjuridik för våra medlemmar. Under de senaste åren har till exempel följande kurser & seminarier erbjudits:

  • Årlig genomgång av viktiga juridiska förändringar som påverkar företagsmäklare av KRZYMOWSKI Advokater.
  • Utbildning om penningtvätt för företagsmäklare av Due Compliance.

Rabatterade utbildningar och events

SFR:s medlemmar får också rabatt med upp till 30 procent på kurserna i förbundets auktorisationsprogram och andra utbildningar och events, som till exempel den årliga Företagsmäklardagen

Kostnadsfria avtalsmallar, checklistor m.m.

Förbundet har tagit fram ett antal avtalsmallar, checklistor och dokument med affärsjuridisk vägledning som medlemmarna kan ladda ned kostnadsfritt. Dessa inkluderar bland annat:

  • GDPR-paket innehållande en checklista för personuppgiftsbehandling och en integritetspolicymall, framtaget i samarbete med Svensk Handel Juridik.
  • Mall för uppdragsavtal, kallad "Allmänna villkor för företagsförmedlingsuppdrag", mellan företagsmäklare och klient, framtaget i samarbete med advokatfirman FYLGIA. Se ett utdrag ur mallen här >>
  • Juridisk vägledning kring nya Fastighetsmäklarlagen.

För att kunna ta del av mallar, dokument och andra verktyg måste du logga in >>

 

/