Boken - Sälja företag : så får du ut fullt värde - till medlemspris
4 november 2021
Niklas Edler och Hans Malmaeus bok "Sälja företag : så får du ut fullt värde" beskriver hur den som säljer sitt företag ska kunna maximera försäljningspriset och undvika misstag och fallgropar genom noggranna förberedelser och en genomtänkt process. Som medlem i SFR har du möjlighet att köpa boken för det rabatterade priset 170 kr.

Boken beskriver på ett handfast sätt åtgärder som direkt höjer försäljningsvärdet och visar hur man undviker de vanligaste fallgroparna. Den tar inte bara upp hur man förbereder ett företag för försäljning utan även vilka alternativ som finns, hur man hittar bra rådgivare, kommer i kontakt med lämpliga köpare och vad som händer efter avslutad affär. Den vänder sig främst till ägarledda företag med en omsättning på 20–250 miljoner kr, men alla principer i boken gäller också för mindre bolagsförsäljningar.

Sälja företag är den första renodlade handboken på svenska i hur man på bästa sätt säljer sitt företag. Du kan provläsa några sidor ur e-boken på Adlibris hemsida >>

Du beställer den tryckta boken för medlemspriset 170 kr, inkl. moms, genom att mejla oss på info@sfrmaklare.se

Ange ditt fullständiga namn, fakturerings- och leveransadress i beställningen!

/