Därför bör du kontakta en expert vid företagsförsäljningen
8 april 2024
I samarbete med Srf konsulterna publicerades denna artikel i branschtidningen Konsulten. Artikeln är skriven av skribenten Patrik Lones och publicerades den 8 april 2024.

Läs artikeln på Konsultens hemsida >>

Här återges den i sin helhet:

Därför bör du kontakta en expert vid företagsförsäljningen

Ska du sälja företaget? Då kan det vara klokt att ta hjälp av en expert på företagstransaktioner för att säkerställa en smidig, framgångsrik och trygg affär där alla ...

Läs vidare →
Moms på verksamhetsöverlåtelse
7 mars 2024
Det kan bli moms på verksamhetsöverlåtelse (inkråm) i vissa fall, om köparen har blandad moms och tre villkor är uppfyllda. Tidigare var det inte moms på hel verksamhetsöverlåtelse.

Skatteverket har kommit med ett nytt ställningstagande och slutsatsen av detta är att vissa undantagsfall från moms som tidigare gällt, inte längre är tillämpliga. Det innebär också att företagsmäklarna i varje verksamhetsöverlåtelse aktivt måste avgöra ifall moms tillkommer eller inte. Som angetts i utredningen ...

Läs vidare →
Företagsmäklardagen flyttad till hösten 2024
13 februari 2024
Vi har beslutat att flytta Företagsmäklardagen till hösten! Boka din plats idag så att du kan träffa dina branschkollegor under trevliga former och fylla på med inspiration samt nya kunskaper och kontakter!

Agendan för Företagsmäklardagen är ännu inte klar då vi snickrar på programmet, men det går redan nu att boka plats för att inte missa chansen att vara med på årets viktigaste event.

Mer information om dagens innehåll och program samt kostnad för deltagande kommer snart.

Med förhoppning ...

Läs vidare →
/