Ta steg 3 i SFR:s auktorisationsprogram den 18 november!
11 oktober 2021
Den 18 november har du möjlighet att delta i kursen Modul 3 som är det tredje och näst sista steget i SFR:s nya auktorisationsprogram för företagsmäklare.

Det första och andra steget i programmet, Modul 1 och Modul 2, genomfördes tidigare i år. Du som inte hade möjlighet att vara med på den ena eller bägge kurserna kan ändå delta på Modul 3 eftersom de fyra kursstegen kan genomföras i den ordning som passar dig bäst.

Modul 3 fokuserar på marknadsföring av objekt, försäljningsprocessen och avtalsskrivning. Du lär dig bland annat hur du skapar säljande presentationsmaterial, hittar och bearbetar potentiella köpare, gör avslut och skriver köpekontrakt. Under dagen går vi också igenom hur uppdragsavtal och överlåtelsehandlingar för bland annat aktier, inkråm och fastigheter utformas.

Föredragshållare är Niklas Edler, Partner på Skarpa och Christoffer Mangelus, Partner och advokat på advokatfirman Delphi. Föredragen och övningarna innehåller många praktiska exempel och verkliga fall som vi analyserar och diskuterar. 

Kursen kommer att hållas på hotell Hilton Stockholm Slussen kl. 09:00-16:00. Vi kommer också att streama kursen för att erbjuda möjlighet att delta på distans via Microsoft Teams

Kursavgifter och anmälan

Modul 3 kostar 2900 kr* att delta fysiskt och 2500 kr* att delta på distans för SFR:s medlemmar. Priset för icke-medlemmar är 3900 kr* för fysiskt deltagande och 3500 kr* för att delta på distans. I priset ingår fika och lunch på hotellet.

För långväga deltagare kan vi erbjuda rabatterade priser på hotellets enkelrum för 1330 kr*,  inklusive frukost. 

Klicka här för att anmäla dig till kursen. Ange om du deltar fysiskt eller digitalt och om du vill boka ett hotellrum. Glöm inte att skriva dina kontaktuppgifter i bokningsmejlet (namn, företag, mejladress och mobilnummer). 

Du som deltar på distans kommer att få en Teamslänk och instruktioner via mejl dagen innan, den 17 november. Observera att du måste ha betalt kursen senast den 12 november för att få tillgång till Teamslänken. 

*Alla priser är exkl. moms.

Mer information om nya auktorisationsprogrammet

Programmet är uppdelat i fyra steg (moduler) där varje del rymmer ett antal seminarier och workshops samt en avslutande examination. Vid fullt genomfört program och godkänd examination blir du auktoriserad företagsmäklare i enlighet med SFR:s nya standard och höga krav på kunskap och affärsmannaskap. Läs mer om det nya auktorisationsprogrammet här >>

 

/