Ta steg 3 i auktorisationsprogrammet den 19 oktober
25 juni 2023
Torsdag den 19 oktober 2023 har du möjlighet att ta steg 3 i SFR:s auktorisationsprogram, Modul 3. Det är en heldagskurs där du bland annat lär dig att marknadsföra objekt på ett framgångsrikt sätt och skriva olika typer av avtal.

Modul 3 fokuserar på marknadsföring av objekt, försäljningsprocessen och avtalsskrivning. Du lär dig bland annat hur du skapar säljande presentationsmaterial, hittar och bearbetar potentiella köpare, gör avslut och skriver köpekontrakt. Under dagen går vi också igenom hur uppdragsavtal och överlåtelsehandlingar för bland annat aktier, inkråm och fastigheter utformas.

Föredragshållare är Niklas Edler, Partner på Skarpa och Christoffer Mangelus, Partner och advokat på advokatfirman Delphi. Föredragen och övningarna innehåller många praktiska exempel och verkliga fall som vi analyserar och diskuterar. 

Kursen kommer att hållas på hotell Hilton Stockholm Slussen den 19/10 kl. 09:00-16:00. Vi kommer också att streama kursen för att erbjuda möjlighet att delta på distans via Microsoft Teams. 

Kursavgifter och anmälan

Modul 3 kostar 2900 kr* att delta fysiskt och 2500 kr* att delta på distans för SFR:s medlemmar. Priset för icke-medlemmar är 3900 kr* för fysiskt deltagande och 3500 kr* för att delta på distans. I priset ingår fika och lunch på hotellet.

För långväga deltagare kan vi erbjuda rabatterade priser på hotellets enkelrum för 1886 kr*, inklusive frukost. Du bokar hotellrummet själv via följande länk >>

Klicka här för att anmäla dig till kursen. Ange om du deltar fysiskt eller digitalt. Glöm inte att skriva dina kontaktuppgifter i bokningsmejlet (namn, företag, mejladress och mobilnummer). 

Du som deltar på distans kommer att få en Teamslänk och instruktioner via mejl dagen innan, den 18/10. Observera att du måste ha betalt kursen senast den 12 oktober för att få tillgång till Teamslänken. 

*Alla priser är exkl. moms.

Mer information om nya auktorisationsprogrammet

Programmet är uppdelat i fyra steg (moduler) där varje del rymmer ett antal seminarier och workshops samt en avslutande examination. Vid fullt genomfört program och godkänd examination blir du auktoriserad företagsmäklare i enlighet med SFR:s nya standard och höga krav på kunskap och affärsmannaskap. Läs mer om auktorisationsprogrammet här >>

/