Lyckad premiär för Företagsmäklardagen
20 maj 2022
Under årets hittills varmaste dag, torsdag den 19 maj, var det premiär för Företagsmäklardagen i Södra Teaterns Champagnebar. Det var ett mycket lyckat och högljutt event med deltagare från hela Sverige som hade samlats för att nätverka, få inspiration och utbyta erfarenheter. Med välfyllda sinnen och nya affärskontakter konstaterade alla som deltog att Företagsmäklardagen är här för att stanna.

SFR:s första genomförande av Företagsmäklardagen inleddes vid 17:30-tiden på Södra Teaterns Champagneterrass där ett trettiotal deltagare minglade och bubblade mot bakgrund av utsikten över Gamla stan och Stockholms inlopp. Därefter bänkade de sig för kvällens föredrag, diskussioner och middag inne i Champagnebarens teaterinspirerade lokaler.

Årets Företagsmäklardagen kretsade kring investeringsklimatet i Sverige och vilka trender, prognoser samt avkastnings- och riskbedömningar som styr finansiärer och riskkapital idag. Monalotte Theorell Christofferson, styrelseordförande i riskkapitalföreningen SVCA och CFO i Stena Sessan AB, pratade om den senaste utvecklingen i riskkapitalbranschen och om megatrenderna inom private equity, buyouts samt venture och growth capital. 

Tidigare under dagen hade ett tjugotal SFR-medlemmar deltagit i auktorisationskursen Modul 4 och förbundets årsstämma på hotell Hilton Stockholm Slussen.

/