Logga in

Nyheter

Gå steg två i auktorisationsprogrammet den 11 maj!
29 mars 2023
Den 11 maj har du möjlighet att ta det andra steget, Modul 2, i SFR:s auktorisationsprogram. Detta är en halvdagskurs och genomförs samma dag som Företagsmäklardagen och SFR:s årsstämma. Det ger dig möjlighet att delta på utbildningen, stämman och kvällseventet under samma dag.

Det spelar ingen roll vilken ordning du genomför de olika utbildningsstegen i auktorisationsprogrammet. Du väljer själv den ordning som passar dig bäst.

Företagsvärdering och prismekanismer

Modul 2 fokuserar på företagsvärdering, prismekanismer och finansiella frågeställningar samt fallgropar vid olika modellval och situationer. Du lär dig bland annat ...

Läs vidare →
Välkommen till Företagsmäklardagen 11 maj 2023!
1 mars 2023
Torsdag den 11 maj är det dags för årets viktigaste event Företagsmäklardagen och vi hoppas såklart att du kan komma! Det är här du får möjlighet att under trevliga former träffa dina branschkollegor, få inspiration och utbyta erfarenheter.

Modul 2, årsstämma och mötesevent samma dag

Eventet startar kl 17:15 på Södra Teaterns Champagneterrass, med utsikt över Gamla stan och Stockholms inlopp, och bjuder på bubbel, inspirerande föredrag, spännande diskussioner och en middagsbuffé. Under eftermiddagen kommer även kursen Modul 2 i SFR:s auktorisationsprogram och förbundets årsstämma ...

Läs vidare →
Utvecklad av Webdom
/